David Gunjević jednoglasnom odlukom potvrđen za direktora Zadra

David Gunjević, jednoglasnom odlukom Nadzornog odbora, novi je direktor Košarkaškog kluba Zadar, uz opasku kako su dvojica protukandidata ranije povukli svoje prijave na Natječaj, saznajemo neslužbeno, međutim, izvor je posve autentičan. Gunjević je već neko vrijeme u klubu u ulozi „supervizora” i s…

Главная страница » David Gunjević jednoglasnom odlukom potvrđen za direktora Zadra

David Gunjević, jednoglasnom odlukom Nadzornog odbora, novi je direktor Košarkaškog kluba Zadar, uz opasku kako su dvojica protukandidata ranije povukli svoje prijave na Natječaj, saznajemo neslužbeno, međutim, izvor je posve autentičan.

Gunjević je već neko vrijeme u klubu u ulozi „supervizora” i sigurno je  „pročešljao zatečeno stanje, što je nekoliko puta i javno iskazao, te putem medija iznosio i svoju viziju kako bi trebao izgledati europski klub, čemu stremi nova klupska garnitura. Podsjetimo, Gunjević je dvije godine radio kao glasnogovornik kluba, ali nije jedini koji se ponovno vraća u klub. 

Nakon desetogodišnjeg izbivanja na staroj adresi je i Denis Pleslić kojeg je NO potvrdio ranije, ali još s njim nije sklopio ugovor. Isto vrijedi i za Danijela Jusupa, trofejnog trenera, čovjeka s  košarkaškom vizijom, koji bi kompletiranjem  pravno valjane piramide, trebao ovjeriti ugovor sa Zadrom u trajanju od dvije godine. Sve skupa upućuje kako će se uskoro krenuti u slaganje momčadi koja bi trebala biti konkurentna u regionalnoj ABA ligi, te u HT Premijer ligi i Kupu Krešimira Ćosića. To je minimum kojeg očekuju navijači Zadra!

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.