Dinamo to smo mi: I mi smo na prvoj crti, krećemo s akcijama

UDRUGA Dinamovih navijača oglasila se po pitanju događanja u klubu.

Главная страница » Dinamo to smo mi: I mi smo na prvoj crti, krećemo s akcijama

UDRUGA Dinamo to smo, koja okuplja članove kluba nezadovoljne pitanjem ustroja hrvatskog prvaka i koja zaziva promjene u pogledu demokracije i transparentnosti kluba, oglasila se povodom posljednjih događaja u klubu te je najavila skorašnje akcije. Objava je naslovljena “DTSM je na prvoj crti”, kao i akcija Bad Blue Boysa koji masovno pozivaju dinamovce na stadion u velikoj akciji, a prenosimo ju u cijelosti.

“Posljednji događaji unutar našeg Kluba i sve što se trenutno događa u njemu daju nam pravo da kao članovi i navijači Dinama, uz podršku Bad Blue Boysa, ponovno pozovemo sve odgovorne na usklađivanje Statuta Dinama sa Zakonom o Udrugama kako bi izbor svih tijela kluba bio odraz volje većine njegovih članova, a ne različitih interesnih skupina kao što je to slučaj već dugi niz godina.

“Sada je jasnije nego ikad prije zašto je demokratizacija neophodna za budućnost Dinama”

Smatramo da je sada jasnije, više nego ikada prije, zašto je demokratizacija kluba neophodna za njegovu budućnost. Vjerujemo da naš zahtjev nema alternativu i ovim putem pozivamo sve Dinamovce da se učlane u Dinamo jer upravo članstvo u klubu nam pruža dodatni legitimitet i priliku da ostvarimo ono što nam je zajednički cilj.

Osim poticanja na učlanjenje u klub želimo osvijestiti navijače Dinama da naš klub zaslužuje, može i mora bolje. Na svim poljima. Pratite naše kanale jer u narednim danima objavit ćemo sljedeće aktivnosti. Za sada, bitno je poslati poruku: U subotu – svi na Maksimir! A prije utakmice ispod zapada na učlanjivanje.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.