Dobre vijesti za Žute, vraća se Roko Ukić: ‘A što reći, evo moje sezone broj 23, idem dalje…‘

Roko Leni Ukić se vraća u Žuti dres! Donio je prekaljeni razigravač tu odluku još prije dva mjeseca kada je počeo trenirati s momčadi, no klub je sada i službeno obznanio. U sastavu će biti već za sljedeću utakmicu, u ponedjeljak u Baru protiv Mornara. – Suvišno je govoriti o Roku, iznimno je zadovo…

Главная страница » Dobre vijesti za Žute, vraća se Roko Ukić: ‘A što reći, evo moje sezone broj 23, idem dalje…‘

Roko Leni Ukić se vraća u Žuti dres! Donio je prekaljeni razigravač tu odluku još prije dva mjeseca kada je počeo trenirati s momčadi, no klub je sada i službeno obznanio. U sastavu će biti već za sljedeću utakmicu, u ponedjeljak u Baru protiv Mornara.

– Suvišno je govoriti o Roku, iznimno je zadovoljstvo imati ga u momčadi, a sve ovo ostalo sasvim dovoljno kazuje kakav je čovjek. Odluka je ovisila najviše o tome koliko njegovo tijelo može. I kada je na treninzima vidio da to ide u pravom smjeru dvojbi nije bilo – kazao je trener Srđan Subotić.

Prvi je ovo potez novog direktora kluba Dejana Žaje.

– Ovo je odličan ugovor za klub, hvala Roku na razumijevanju, hvala mu što nastavlja s karijerom. Jer, on je takva igračka veličina da bismo svi voljeli da još dugo traje. Uvjeren sam da će nam puno pomoći i ovu sezonu učiniti sezonom koja će nam donijeti puno radosti – rekao je Žaja.

Sretan zbog povratka u omiljeni žuti dres je i Ukić.

– Povratak se dogodio brže od očekivanog uslijed situacije s ozljedama. Nije realno da već sada budem na sto posto, ali već mjesec dana treniram s ekipom i vjerujem da mogu pomoći. A što reći, evo moje sezone broj 23, idem dalje, pa ćemo vidjeti gdje ću stići – poručio je Ukić.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.