Dok Ronaldo odmara s obitelji na Mallorci, radnici mu uništili nekoliko milijuna vrijednu imovinu

Cristiano Ronaldo se od obaveza u Manchester Unitedu s obitelji odmara u Španjolskoj. Sa suprugom Georginom i djecom je na odmoru na Mallorci, no obiteljsku idilu i odmor od ne previše uspješne sezone mu je pokvario jedan od njegovih zaposlenika. Već je svima poznato da je kapetan portugalske nogome…

Главная страница » Dok Ronaldo odmara s obitelji na Mallorci, radnici mu uništili nekoliko milijuna vrijednu imovinu

Cristiano Ronaldo se od obaveza u Manchester Unitedu s obitelji odmara u Španjolskoj. Sa suprugom Georginom i djecom je na odmoru na Mallorci, no obiteljsku idilu i odmor od ne previše uspješne sezone mu je pokvario jedan od njegovih zaposlenika.

Već je svima poznato da je kapetan portugalske nogometne reprezentacije veliki ljubitelj skupocjenih i brzih automobila, a upravo je njegov Bugatti Veyron bio razlog za glavobolju. Naime, jedan od Ronaldovih zaposlenika je odlučio provozati automobil koji vrijedi dva i pol milijuna eura dok šefa nema doma, ali je pri tome doživio nereću i slupao Ronaldovo vozilo.

Zaposlenik je htio napraviti krug s Portugalčevim autom, ali je u jednom trenu izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u ogradu na ulazu u dvorište kuće. Srećom, nije bilo ozlijeđenih, ali je automobil pretrpio veliku štetu. Policija utvrđuje okolnosti ove nesreće.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.