Došao kao veliko pojačanje, ali Juventus i Aaron Ramsey sporazumno raskinuli ugovor danas

Torinski Juventus u utorak je službeno priopćio kako je sporazumno raskinuo ugovor s velškim nogometašem Aaronom Ramseyjem, koji je od 2019. godine boravio u torinskom klubu. Tada je došao u Juventus iz Arsenala kao veliko pojačanje, ali se u popularnoj „staroj dami“ nije naigrao niti istaknuo. Ukup…

Главная страница » Došao kao veliko pojačanje, ali Juventus i Aaron Ramsey sporazumno raskinuli ugovor danas

Torinski Juventus u utorak je službeno priopćio kako je sporazumno raskinuo ugovor s velškim nogometašem Aaronom Ramseyjem, koji je od 2019. godine boravio u torinskom klubu.

Tada je došao u Juventus iz Arsenala kao veliko pojačanje, ali se u popularnoj „staroj dami“ nije naigrao niti istaknuo. Ukupno je odigrao 70 utakmica u svim natjecanjima te je postigao šest golova i imao isto toliko asistencija.

U vrijeme dok je boravio u Juventusu imao je problema i s ozljedama, što ga je unazadilo dok je bio u Italiji, a tijekom prošle sezone je od siječnja bio na posudbi u škotskom Rangersu gdje je u sedam prvenstvenih nastupa postigao dva pogotka. Ovaj 31-godišnjak je tijekom karijere odigrao 75 utakmica za reprezentaciju Walesa te je do sada postigao 20 pogodaka.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.