Doveli ga kao veliko pojačanje, a onda je uslijedio šok: zvijezda nakon loma noge hitno završila na operaciji

Pred sam kraj prijelaznog roka Roma bi se mogla ponovno aktivirati na nogometnom tržištu jer se očekuje da će Georginio Wijnaldum biti ‘‘van stroja‘‘ najmanje dva mjeseca. – Nakon ozljede zadobivene tijekom treninga u nedjelju poslijepodne, Georginio Wijnaldum je naknadno podvrgnut liječničkim pretr…

Главная страница » Doveli ga kao veliko pojačanje, a onda je uslijedio šok: zvijezda nakon loma noge hitno završila na operaciji

Pred sam kraj prijelaznog roka Roma bi se mogla ponovno aktivirati na nogometnom tržištu jer se očekuje da će Georginio Wijnaldum biti ‘‘van stroja‘‘ najmanje dva mjeseca.

– Nakon ozljede zadobivene tijekom treninga u nedjelju poslijepodne, Georginio Wijnaldum je naknadno podvrgnut liječničkim pretragama koje su potvrdile da se radi o prijelomu tibije na desnoj nozi – potvrdili su iz kluba u službenom priopćenju.

Kako prenosi Sky Sport Italia, nesretni incident u kojemu je Wijnaldum na kraju izvukao deblji kraj, dogodio se u nedjelju na treningu, uoči priprema za ogled protiv Cremonesea u ponedjeljak povodom 2. kola talijanske Serie A, prenose Sportske novosti.

Igrač je potom hitno prevezen u bolnicu gdje je rendgenski snimak potvrdio prijelom. Srećom, navodno se radi o relativno čistom prijelomu, pa ne bi trebalo biti previše teško riješiti ga operacijom. Prvotne vijesti koje su stigle iz kluba nagovještaju da bi se Wijnaldum, ako ode pod nož, mogao vratiti unutar tri mjeseca, što mu daje male šanse da se oporavi na vrijeme za Svjetsko prvenstvo 2022. u studenom.

Wijnaldum se od ovog ljeta nalazi u Romi na posudbi iz Paris Saint-Germaina i nastupio je samo 10 minuta u njihovoj prvoj utakmici sezone kada su u prvom kolu pobijedili Salernitanu (1:0).

Bivši vezni igrač Liverpoola bio je uzbuđen što će vratiti svoju karijeru na pravi put nakon sezone za zaborav u glavnom gradu Francuske, ali za to će morati ipak dodatno pričekati. Mourinho na njegovoj poziciji, središnjeg veznog, na raspolaganju ima igrače poput Bryana Cristantea i Lorenza Pellegrinija, a ostaje vidjeti hoće li se Roma dodatno osnažiti nakon ovih okolnosti.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.