Džanan Musa dvije godine u Real Madridu: prošle sezone bio je izabran za MVP-a španjolskog prvenstva

Bosansko-hercegovački košarkaš Džanan Musa (23) prešao je iz španjolskog prvoligaša Rio Breogana, koji vodi hrvatski trener Veljko Mršić, u europskog doprvaka Real Madrid. – Real Madrid je postigao sporazum s Džananom Musom, krilom koje dolazi iz Rio Breogana. Igrač će biti vezan za naš klub tijekom…

Главная страница » Džanan Musa dvije godine u Real Madridu: prošle sezone bio je izabran za MVP-a španjolskog prvenstva

Bosansko-hercegovački košarkaš Džanan Musa (23) prešao je iz španjolskog prvoligaša Rio Breogana, koji vodi hrvatski trener Veljko Mršić, u europskog doprvaka Real Madrid.

– Real Madrid je postigao sporazum s Džananom Musom, krilom koje dolazi iz Rio Breogana. Igrač će biti vezan za naš klub tijekom iduće dvije sezone – priopćio je u četvrtak Real Madrid, aktualni prvak Španjolske.

Musa je od 2015. do 2018. godine bio u zagrebačkoj Cedeviti od kuda je otišao u NBA klub Brooklyn Netse koji su ga proslijedili svojoj ekipi Long Island Netsima. Od tamo je 2021. prešao u turski Anadolu Efes, aktualnog osvajača Eurolige, a prošlu sezonu je igrao za Rio Breogan.

Prošle sezone je bio izabran za najboljeg (MVP) igrača španjolskog prvenstva, a Rio Breogan je završio na 11. mjestu među 18 klubova.

Mršić, koji je na klupi Rio Breogana od siječnja kada je napustio mjesto izbornika Hrvatske, bio je Musi trener i u Cedeviti.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.