Englezi ne odustaju od splitskog trenera: Southampton je sada u još nezavidnijoj situaciji, Jurić je na potezu…

Southampton i dalje lovi trenera Torina Ivana Jurića, piše Daily Mail. Prema tom izvoru, u upravi kluba postoje veliki obožavatelji hrvatskog trenera i njegovog načina rada i poimanja nogometa. Jurić je u studenom i prosincu odbio odlazak na Otok, ali Southampton je sada u još nezavidnijoj situaciji…

Главная страница » Englezi ne odustaju od splitskog trenera: Southampton je sada u još nezavidnijoj situaciji, Jurić je na potezu…

Southampton i dalje lovi trenera Torina Ivana Jurića, piše Daily Mail. Prema tom izvoru, u upravi kluba postoje veliki obožavatelji hrvatskog trenera i njegovog načina rada i poimanja nogometa.

Jurić je u studenom i prosincu odbio odlazak na Otok, ali Southampton je sada u još nezavidnijoj situaciji i spreman je hrvatskom treneru ponuditi još veći iznos od onog koji mu je nudio prošle godine – pišu Sportske novosti.

A i taj je navodno bio vrtoglavo visok. Jurić je na potezu…

“Sveci” su u nedjelju službeno objavili odlazak Nathana Johnsona s mjesta glavnog trenera. To je već drugi put ove sezone da je klub promijenio trenera. U studenom je Ralf Hasenhüttl napustio klub.

Odbije li Jurić doći na čelo momčadi u kojoj igraju Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car, Jesse Marsch taj je koji slovi za drugog favorita, a dostupan je nakon što ga je Leeds otpustio.

Southampton je na posljednjem mjestu Premier lige s 15 bodova iz 22 utakmice.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.