Evo koliko je Osijek dobio od Kineza za Škorića

MILE ŠKORIĆ karijeru nastavlja u Cangzhou Mighty Lionsima.

Главная страница » Evo koliko je Osijek dobio od Kineza za Škorića

MILE ŠKORIĆ predstavljen je kao novi igrač Cangzhou Mighty Lionsa s kojima će uskoro krenuti u novu sezonu kineskog prvenstva. Škorić je otišao iz Osijeka nakon 14 godina, a želio je iskoristiti priliku da pred kraj karijere potpiše unosan dugogodišnji ugovor.

Škorić je u Kini potpisao ugovor na dvije plus jednu godinu, a Transfermarkt je objavio koliko ga je Canzghou platio. Informacije na tom portalu uglavnom su točne, a prema TM-u su Kinezi Osijeku isplatili 200.000 eura za njegova kapetana koji je ugovor s Osijekom imao do ljeta 2025. godine.

“Hvala NK Osijeku na predivnih 14 godina, hvala svim trenerima, suigračima, navijačima, svim zaposlenicima kluba.. Bile su to najljepše godine moje nogometne karijere u kojima sam ispunio mnogo snova, oborio rekord, izborio se za mjesto u reprezentaciji, falio je samo taj trofej.

Ovo je samo doviđenja, a ne zbogom, kao najveći navijač ću čekati taj trofej. I nadam se da ću se kad-tad vratiti među bijelo-plave u bilo kojoj funkciji. Hvala na svemu, falit ćete mi svi, u meni ćete zauvijek imati najvjernijeg navijača”, napisao je Škorić u oproštaju na Instagramu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.