Fedor uoči zadnjeg meča u karijeri otkrio zašto nikad nije otišao u UFC

FEDOR EMELIANENKO ove će se subote boriti u svom zadnjem meču u karijeri. Legendarni Rus s 46 godina borit će se protiv Bellatorovog prvaka teške kategorije Ryana Badera.

Главная страница » Fedor uoči zadnjeg meča u karijeri otkrio zašto nikad nije otišao u UFC

FEDOR EMELIANENKO ove će se subote boriti u svom zadnjem meču u karijeri. Legendarni Rus s 46 godina borit će se protiv Bellatorovog prvaka teške kategorije Ryana Badera te tako tražiti pojas na kraju karijere. Iako Fedor ulazi u konkurenciju najvećih boraca svih vremena, nikad se nije natjecao u UFC-u. Otkrio je i zašto.

“Ja na to gledam iz malo drugačije perspektive. Da se trebalo dogoditi, već bi se dogodilo. Nije se dogodilo, dakle nije ni trebalo. U svojoj karijeri sam se borio protiv nekoliko UFC-ovih prvaka i pobijedio sam ih sve tako da me iskreno ne dira previše to što se nikad nisam borio tamo”, rekao je Fedor u podcastu Ariela Helwanija.

“Jednom smo se upoznali. Ne znam koja je bila poanta sastanka. Imao sam važeći ugovor sa Strikeforceom kada mi je Dana ponudio ugovor s UFC-om. Da sam tada potpisao ugovor, zaglavio bih i morao na sud. Ne bih se mogao boriti ni za UFC ni za Strikeforce. To je bilo kad sam bio na odmoru na jednom otoku, onda je Dana došao. Ništa dobro”, dodao je.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.