Filip Hrgović angažirao novog menadžera i odvjetnika prije borbe za svjetski pojas

HRGOVIĆU će pojačanja pomoći u poslovnom dijelu karijere.

Главная страница » Filip Hrgović angažirao novog menadžera i odvjetnika prije borbe za svjetski pojas

VEĆ JE SEDAM i pol mjeseci prošlo otkako je Filip Hrgović pobijedio Kineza Zhanga Zhileija i postao obavezni izazivač za IBF-ov svjetski teškaški pojas, a još nije ništa bliži novoj borbi nego što je bio tada. Iako nije uspio dogovoriti superborbu za ujedinjenje svih pojaseva s Tysonom Furyjem, vlasnik IBF-ova pojasa Oleksandr Usik mora prvo sve titule braniti protiv WBA-ova izazivača Daniela Duboisa.

Nezadovoljan dinamikom razvoja karijere i učestalošću mečeva, Hrgović je odlučio dovesti nove ljude u svoj stožer, koji bi mu trebali pomoći u poslovnom dijelu karijere. Dogovorio je suradnju s moćnim odvjetnikom Gregom Smithom, a za savjetnika je angažirao menadžera Keitha Connellyja. Vijest je potvrdio Hrgović objavivši donji post na Instagram Storyju.

Protiv Usika ili Duboisa prije kraja godine

“Uzbuđen sam što sam postao dio Teama Hrgović i veselim se što ću dodati vrijednost njegovoj karijeri i voditi ga prema teškaškom naslovu u bliskoj budućnosti”, rekao je Connelly za Fight Freaks Unite. Connelly je 2019. u Americi proglašen boksačkim menadžerom godine, a radi s poznatim boksačima kao što su Edgar Berlanda, Daniel Jacobs, Adam Kownacki i Marc Castro.

“Filip je dobar borac i sjajan tip. Nakon bogate amaterske karijere popeo se na vrh svoje kategorije u samo nekoliko borbi, ali još nije bio dio značajne borbe po kojoj će ga javnost zapamtiti. Ponosan sam što mi Filip vjeruje da ću mu pomoći da dođe na sljedeću razinu”, rekao je Smith, čiji je najpoznatiji boksački klijent Canelo Alvarez.

Usik bi se s Duboisom trebao boriti tijekom ljeta, a Hrgović bi onda boksao s pobjednikom prije kraja godine. Za sada nema govora o nekom ranijem meču kojim bi eventualno održao natjecateljsku formu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.