Filip Krovinović: U Superkupu trebamo pokazati zube Dinamu

VEZNJAK Hajduka stao je pred kamere nakon pripremne utakmice.

Главная страница » Filip Krovinović: U Superkupu trebamo pokazati zube Dinamu

NAKON poraza od Cluja i remija s HSV-om, Hajduk je u trećoj utakmici austrijskih priprema s 3:0 poražen od belgijskog prvoligaša Genta. Pogodak za vodstvo Genta postigao je Hugo Cuypers u 28. minuti, a konačni rezultat postavio je dvostruki strijelac Gianni Bruno u 43. i 49. minuti. 

Nakon utakmice, pred kamere Hajduk Digital TV-a stao je veznjak Bijelih Filip Krovinović: “Zaslužena pobjeda Genta, nemamo se što skrivati. Na svu sreću nije nikakvo natjecanje za tri boda. Teške su nam noge, ali i Gentu je isto tako.

Čeka nas još utakmica s Kisvardom, neka mladi odigraju, dobiju minute i pokažu da nam mogu pomoći tijekom sezone. Vjerujem da će sezona biti duga i svi će nam trebati. Okrećemo se utakmici s Dinamom, idemo dati sve od sebe u tjednu koji je pred nama. Glavu gore, život ide dalje.”

“Dinamu treba pokazati zube”

Za kraj je poručio: “Bolje izgubiti sada i vidjeti da nismo na pravoj razini nego da nam se to dogodi kada krene sezona. Zato i postoje prijateljske utakmice, da jedemo travu i grizemo. Nažalost, to nismo pokazali protiv Genta. U utakmici Superkupa protiv Dinama treba pokazati zube.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.