Francuzima prekipjelo:‘Pokrenuli smo nekoliko različitih procedura protiv Argentine‘

Francuski nogometni savez poslao je pismo žalbe koje je zbog nedoličnog ponašanja Emiliana Martineza stiglo na adresu savezu u Argentini. Vratar Gaučosa šokirao je Francuze ponašanjem prema njihovom igraču Kylianu Mbappeu na terenu, ali i izvan njega. Naime, najprije je nakon utakmice u svlačionici…

Главная страница » Francuzima prekipjelo:‘Pokrenuli smo nekoliko različitih procedura protiv Argentine‘

Francuski nogometni savez poslao je pismo žalbe koje je zbog nedoličnog ponašanja Emiliana Martineza stiglo na adresu savezu u Argentini. Vratar Gaučosa šokirao je Francuze ponašanjem prema njihovom igraču Kylianu Mbappeu na terenu, ali i izvan njega. Naime, najprije je nakon utakmice u svlačionici tražio minutu šutnje za napadača PSG-a, a zatim je zalijepio njegovu sliku na lutku tijekom proslave u Buenos Airesu i s njom ponosno mahao prema okupljenom masom.

“Pokrenuli smo nekoliko različitih procedura. Ovo je veoma šokantno. To su dečki koji su dali najbolje od sebe kako bi reprezentacija Francuske bila uspješna. Važno je da ih podržimo. Poslao sam pismo mojem kolegi u Argentinskom nogometnom savezu. Smatram da takvo ponašanje nije normalno u sportskom natjecanju, teško mi je shvatiti. Pretjerao je, a Mbappéov ponašanje bilo je uzorno”, stoji u priopćenju Francuskog saveza.

Nakon što je s Argentinom osvojio naslov svjetskog prvaka u Kataru, Emiliano Martinez okrunjen je nagradom najboljeg vratara na turniru, a kontroverzno je proslavio i to odličje, postaviši trofej u razini međunožja.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.