Fury ima poseban zahtjev za borbu svih borbi? Usik mu odgovorio: Budi muškarac

TYSON FURY i Oleksandr Usik bi se 29. travnja trebali boriti za ujedinjenje svih teškaških naslova.

Главная страница » Fury ima poseban zahtjev za borbu svih borbi? Usik mu odgovorio: Budi muškarac

TYSON FURY (34) i Oleksandr Usik (36) 29. travnja na Wembleyju borit će se za ujedinjenje svih teškaških naslova. Pregovori o uvjetima borbe bili su dugi i mukotrpni, no činilo se kako je dogovor na kraju pao. Uskoro su trebali potpisati ugovor, no Fury ima još jedan zahtjev, piše talkSPORT, a to je da u ugovoru nema klauzule o obaveznom revanšu.

Usikov menadžer Aleksander Krasjuk smatra kako Britanac traži način kojim bi izbjegao borbu. “Kada Usik prihvati klauzulu o tome da nema revanša, Fury će tražiti novi razlog kojim bi izbjegao borbu. Reći ću vam zašto. Fury je blefirao i Usik je to prepoznao, 100 posto vjerujem u to. Nije očekivao da će Usik prihvatiti raspodjelu novca u omjeru 70-30 posto”, izjavio je Krasjuk za talkSPORT.

“Fury nije bio u trening-kampu, a idući dan se teatralno pravio da trči i sparira. Nije spreman, uplašen je. Tražit će načine da izbjegne borbu s Usikom koliko je god to moguće. Ne vjerujemo mu. Još nešto… Kada smo započeli pregovore, Furyjeva strana je prva tražila revanš, što smo mi prihvatili.”

Usik: Prestani kukati i budi muškarac

Fury je u videu na Instagramu rekao kako je tek saznao za klauzulu o revanšu. “Usikovi ljudi govore o klauzuli o revanšu. Nikad ne razmišljaj što će biti u budućnosti i koliko dolara možeš zaraditi nakon što izgubiš. Razmišljaj o borbi 29. travnja, bez klauzule o revanšu. Pobjedniku ide slava, gubitnik ide kući sa svojim spolovilom u ruci”, izjavio je Fury.

S druge strane, Usik tvrdi da ideja o klauzuli za revanš dolazi iz Furyjevog tabora. “Prestani kukati i budi muškarac. Potpiši ugovor ili prepusti pojas. Moram biti neprikosnoveni prvak, a ne igrati vaše glupe igrice”, poručio je Usik Furyju.

Krasjuk ne vjeruje da će se borba održati 29. travnja. “Fury ne želi borbu jer zna da nije spreman za nju. Ostalo je samo pet tjedana, nedovoljno za pravog borca kako bi se spremio za takav meč. Usik je spreman, od prosinca je u trening-kampu”, poručio je Krasjuk te dodao:

“Furyjev status je uništen, pokušava pobjeći. Stvarno mi je žao njegovih obožavatelja. Sramota je da se borac tako ponaša. Ne radi se o novcu, već o strahu. Nemoguće je da se čovjek velik poput Tysona toliko boji. Usik jako želi ovu borbu, no ne može se boriti sam. Treba mu protivnik. Ne vjerujem da će borba biti 29. travnja, bez obzira na uvjete koje Usik prihvati.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.