Fury prozvao Usika: Gdje si, mala ku*ice? Jednog Ukrajinca sam riješio, a i tebe ću

BRITANAC je pobijedio Chisoru i prozvao Usika.

Главная страница » Fury prozvao Usika: Gdje si, mala ku*ice? Jednog Ukrajinca sam riješio, a i tebe ću

KRALJ teške kategorije Tyson Fury zadržao je svoj status nakon što je obranio svjetsku teškašku titulu po WBC-u protiv sunarodnjaka Dereka Chisore. Borba je održana u Londonu na stadionu Tottenhama, a Fury je slavio prekidom u desetoj rundi. Odmah nakon borbe je prozvao Oleksandra Usika.

“Hvala mom spasitelju Isusu Kristu na ovoj pobjedi! Hvala svakome od vas 60 tisuća koji ste došli ovdje. Ovo meni znači sve, želim vam se svima zahvaliti. Boga vas blagoslovio sve. Osjećao sam dobro, trebalo mi je ovoliko rundi da uđem u formu jer nisam dugo boksao. Bio je privilegij tri puta se boriti protiv Delboya, on je pravi britanski ratnik”, rekao je Fury pa zapjevao Chisorino ime njemu u čast:

“Udarao sam ga udarcima koji bi nokautirali bilo kojeg drugog borca, a on mi je govorio da sam kujica i pitao mogu li jače.” Nakon toga se Fury okrenuo novom obračunu s Usikom koji je meč pratio iz publike.

“Gdje je zečić Oleksandr Usik? Ti si sljedeći, mala kujice”, pitao je Fury pa nastavio urlati na Usika nakon što se ukrajinski boksač popeo u ring nakon prozivke: “Već sam riješio jednog Ukrajinca, ti si sljedeći. Idemo! Sad se smiješ, ali završit ću te. Tu je i Joe Joyce, ja sam jedini koji proziva tvoje ime. Ako neće Usik, idemo ti i ja zapaliti Wembley. Ja te se ne bojim.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.