Galeb misli ozbiljno, Makarani pobjednici u derbiju 2. kola protiv Dubrovčana

Derbi kola, dvije momčadi koje su godinama u vrhu ove lige, ali bez pretjeranih ambicija za pravi iskorak u elitu, potpuno zasluženo dobili su Makarani. Nakon egal prve četvrtine, i 3:4 vodstva Dubrovčana, Rašić, Marinović, Kaleb i Kuzmanić furioznom 5:0 serijom otišli su na 8:4, i od tada do kraja…

Главная страница » Galeb misli ozbiljno, Makarani pobjednici u derbiju 2. kola protiv Dubrovčana

Derbi kola, dvije momčadi koje su godinama u vrhu ove lige, ali bez pretjeranih ambicija za pravi iskorak u elitu, potpuno zasluženo dobili su Makarani.

Nakon egal prve četvrtine, i 3:4 vodstva Dubrovčana, Rašić, Marinović, Kaleb i Kuzmanić furioznom 5:0 serijom otišli su na 8:4, i od tada do kraja sve držali pod kontrolom, uz sigurno vodstvo 2-3 gola razlike. Kompaktniji se Galeb pokazao, povratnik Kaleb, pa iskusni Marinović. Čini se po startu lige da će Makarani i splitski POŠK biti konkurenti za najviši plasman, Crikvenica i Delfin osuđeni su za borbu za po koji bod.

– Teška i zahtjevna utakmica protiv jako dobrog protivnika. Odigrali smo zrelo i čvrsto, pogotovo u obrani, svi se žrtvovali, maksimalno trudili, i rezultat nije izostao – kaže trener Toni Lalić, uz pohvale svim igračima u bazenu.

Kapetan Ante Kuzmanić dodaje: – Trebalo nam je malo vremena da se posložimo u obrani, gdje nam je Ivan Perić vrhunsko pojačanje. Nakon što smo uhvatili ritam, vratili prednost na svoju stranu. Marinović i Kaleb u napadu vrhunski, Podrug na golu, i na kraju naša zaslužena pobjeda, a utakmicu su po meni, pokvarili suci, malo je osiromašili čudnim odlukama.

GALEB – BELLEVUE 15:11

Gradski bazen. Gledatelja 80. Suci: Galeb – Bellevue 15:11 (3:3, 5:2, 3:4, 4:2).

Galeb: Podrug, Kaleb 5, T. Andrijašević, Kuzmanić 1, Divković 1, Filipović, Kovačević, Marinović 5 M. Andrijašević, Rašić 2, Perić 1, Grgić, Vuković, Roso. Trener: Toni Lalić.

Bellevue: Rozić, Vranješ, Vlahović, Franić, Marković 1, Hrošik 1, Tullio 5, Bogdanović 3, Bobić, Kazagić, Lončarić.Trener: Marko Iveković.

2. kolo: Zagreb – Gusar 12:16, Galeb – Bellevue 15:12, Siscia – Delfin 17:5, POŠK 1937 – Crikvenica 16:8, Jadran – Opatija 8:17.

Poredak: Galeb, Siscia i POŠK 1973 6, Opatija, Bellevue, Gusar i Jadran 3, Zagreb, Crikvenica i Delfin bez bodova.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.