Gdje će Messi nastaviti karijeru? Odbio je PSG i Barcelonu, a jedan klub mu ‘sprema‘ najveći ugovor u povijesti

Lionel Messi neće produljiti ugovor s PSG-om, objavio je L‘Equipe. Njegov otac Jorge odradio je sastanak s predstavnicima PSG-a, no nisu našli dogovor. Pregovori će se nastaviti, ali zasad je izglednije da Argentinac ne ostaje u Francuskoj. “U PSG-u je vladao optimizam oko Messijevog ostanka, ali za…

Главная страница » Gdje će Messi nastaviti karijeru? Odbio je PSG i Barcelonu, a jedan klub mu ‘sprema‘ najveći ugovor u povijesti

Lionel Messi neće produljiti ugovor s PSG-om, objavio je L‘Equipe. Njegov otac Jorge odradio je sastanak s predstavnicima PSG-a, no nisu našli dogovor. Pregovori će se nastaviti, ali zasad je izglednije da Argentinac ne ostaje u Francuskoj.

“U PSG-u je vladao optimizam oko Messijevog ostanka, ali zadnjih je dana naglo splasnuo. Sve su manje šanse da Messi ostane, a ljudi u PSG-u smatraju da on na ovaj način samo kupuje vrijeme za pregovore s Interom iz Miamija ili nekim drugim klubom iz MLS-a”, napisao je L‘Equipe, a te informacije su u međuvremenu potvrdili i brojni ostali strani mediji.

Jorge Messi je nakon sastanka s PSG-om otišao u Barcelonu, što su brojni mediji protumačili kao pripremanje terena za Messijev povratak na Camp Nou.

“Messi zasad nije prekrižio PSG, ali činjenica je da je sve dalje od produljenja ugovora. Bit će još sastanaka i pregovora, a sve je više sumnji da će ostati u PSG-u. Sve će biti jasnije u tjednima koji dolaze”, objavio je tada Mundo Deportivo, a potom se oglasio Jorge i u izjavi za Marcu potvrdio da povratka u Barcelonu neće biti.

Za sada je izgledno da su ostale dvije opcije, PSG i Messi nisu pronašli dogovor i vrlo je vjerojatno da od ljeta neće više biti u Parizu, a kako stvari stoje, neće se ni vratiti u Barcelonu. Strani mediji, ali i brojne stranice obožavatelja prenose kako mu ipak ostaju neke opcije.

Radi se o Inter Miamiju, čiji je vlasnik David Beckham, ali i o Al-Hilalu, saudijskom klubu koji bi želio dovesti Messija zbog rivalstva s Al Nassrom i Cristianom Ronaldom. Uprava kluba Al-Hilala namjerava Messiju ponuditi najveći ugovor u povijesti nogometa, od 300 milijuna eura godišnje.

Trenutno ne postoje službene informacije po kojima bi se moglo pretpostaviti što će Messi odlučiti.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.