Giannis potvrđen, igraju i ostala braća Antetokounmpo

Na skorašnjem Europskom prvenstvu u košarci neće samo za Grčku nastupiti Giannis Antetokounmpo, već su na proširenom grčkom popisu od 23 igrača i njegova preostala braća, Alex, Thanasis i Kostas. Ranije je sam Giannis Antetokounmpo, inače član Milwaukee Bucksa, najkorisniji igrač finalne NBA serije…

Главная страница » Giannis potvrđen, igraju i ostala braća Antetokounmpo

Na skorašnjem Europskom prvenstvu u košarci neće samo za Grčku nastupiti Giannis Antetokounmpo, već su na proširenom grčkom popisu od 23 igrača i njegova preostala braća, Alex, Thanasis i Kostas.

Ranije je sam Giannis Antetokounmpo, inače član Milwaukee Bucksa, najkorisniji igrač finalne NBA serije pretprošle sezone i tadašnji prvak, najavio dolazak u grčku reprezentaciju. Objavio je sliku u dresu Grčke te je uz nacionalnu zastavu poručio – uskoro.

Sada je grčki košarkaški savez potvrdio takve najave, a 27-godišnja zvijezda Giannis bi trebao za Grčku zaigrati i krajem kolovoza u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, protiv Srbije i Belgije.

EuroBasket se održava od 1. do 18. rujna, a domaćini će biti Češka, Gruzija, Italija i Njemačka. Grčka je na EuroBasketu smještena u skupini C gdje se nalazi i Hrvatska. Suparnici će im još biti Italija, Estonija, Ukrajina i Velika Britanija.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.