Glazbena poslastica nakon večerašnje utakmice Hrvatske i Francuske: u Jana Vodenom gradu nastupa Mladen Grdović

Uz osam fantastičnih utakmica, središnji događaj petog dana Europskog vaterpolskog prvenstva je utakmica Hrvatske i Francuske večeras u 20:30 sati, dok je glazbena poslastica u Jana Vodenom gradu koncert Mladena Grdovića u 21:30h. Od 19:00 sati pak, za utakmicu Hrvatske i Francuske, zagrijat će…

Главная страница » Glazbena poslastica nakon večerašnje utakmice Hrvatske i Francuske: u Jana Vodenom gradu nastupa Mladen Grdović

Uz osam fantastičnih utakmica, središnji događaj petog dana Europskog vaterpolskog prvenstva je utakmica Hrvatske i Francuske večeras u 20:30 sati, dok je glazbena poslastica u Jana Vodenom gradu koncert Mladena Grdovića u 21:30h. Od 19:00 sati pak, za utakmicu Hrvatske i Francuske, zagrijat će vas DJ Duple. 

Nastavlja se nizati red sporta, red zabave u Spaladium Areni što je još jedan dokaz vrijednosti i posebnosti ove sportske manifestacije. Uz događanja u centru zbivanja, od sutra, 1. rujna pa do nedjelje, 4. rujna 2022. godine, održat će se Međunarodna sportsko znanstvena konferencija o vodenim sportovima. Predavanja će biti na Sveučilišnom kampusu u zgradi Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija, a okupit će priznate svjetske znanstvenike iz područja vodenih sportova.

U Spaladium Areni i dalje su izložena djela međunarodnih karikaturista s 27. Međunarodne izložbe karikature “Zagreb 2022“, a u prilagođenom obliku izloženi su i eksponati izložbe “Stoljetni krug od Splita do Splita“. Sve nabrojano, poveznica je vaterpola i kulture te dokaz da je ovo prvenstvo itekako posebno, šareno, veselo, uz umjetničke taktove koji se ne propuštaju. Da biste se uvjerili u stvarnu simfoniju, najbolje da dođete na lice mjesta i zato ako već niste naučili kako, evo odgovora. U sustavu Adriaticketa osigurajte ulaznice i za utakmice i za koncerte u Jana Vodenom gradu istovremeno, jer kupljena ulaznica za utakmice vam otvara vrata Spaladiuma i Jana Vodenog grada toga dana. Jednostavno & brzo doživite vaterpolo!

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.