Gonzalo Higuain oprostio se od aktivnog igranja: ‘Moj san je gotov. Osjećam se kao da završava ono što sam najviše volio‘

Inter Miami izgubio je 0-3 od New York City u doigravanju američkog Major League Soccera (MLS), a to je bila posljednja utakmica u karijeri argentinskog nogometaša Gonzala Higuaina (34). Nakon posljednjeg zvižduka, uplakani Higuain nekoliko je minuta na terenu stajao pogrbljen u tišini. “Moj san je…

Главная страница » Gonzalo Higuain oprostio se od aktivnog igranja: ‘Moj san je gotov. Osjećam se kao da završava ono što sam najviše volio‘

Inter Miami izgubio je 0-3 od New York City u doigravanju američkog Major League Soccera (MLS), a to je bila posljednja utakmica u karijeri argentinskog nogometaša Gonzala Higuaina (34).

Nakon posljednjeg zvižduka, uplakani Higuain nekoliko je minuta na terenu stajao pogrbljen u tišini.

“Moj san je gotov. Osjećao sam se kao da završava ono što sam najviše volio. Bilo je to pola mog života, moje karijere, 17 i pol godina. Kroz glavu su mi prolazile slike iz cijele karijere, što sam živio, što sam radio, što sam doživio i odlazim presretan jer sam sve dao do danas. San je gotov i počinje drugi život”,  rekao je poslije Higuain novinarima.

Higuain je ranije ovog mjeseca najavio svoju odluku o umirovljenju, a nije uspio doći do zadnjega trofeja u karijeri jer je njegov Inter ispao na Citi Fieldu.

Argentinac je karijeru započeo u River Plateu prije nego što se proslavio u Real Madridu, Napoliju i Juventusu, prešavši potom u Inter Miami 2020. Postigao je preko 300 golova u svojoj klupskoj karijeri i 31 gol za Argentinu.

Higuain je osvojio tri LaLiga naslova s ​​Real Madridom i tri krune u Serie A tijekom svog igranja u Juventusu, ali je rekao da je njegovo najveće postignuće što je bio poznat kao “dobra osoba” tijekom cijele svoje karijere.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.