Gotova je stanka, počinje borba za bodove: Sinjani su siti poraza, vrijeme je za pobjedu

Poslije dva i pol tjedna pauze košarkaši Alkara vraćaju se službenim utakmicama. U 13. prvenstvenom kolu sinjska momčad gostuje u Velikoj Gorici, ali uz nekoliko promjena u odnosu na ono što se moglo vidjeti u ranijem dijelu sezone. Naime, Alkar je raskinuo ugovor s Amerikancem Georgom Brockom koji…

Главная страница » Gotova je stanka, počinje borba za bodove: Sinjani su siti poraza, vrijeme je za pobjedu

Poslije dva i pol tjedna pauze košarkaši Alkara vraćaju se službenim utakmicama. U 13. prvenstvenom kolu sinjska momčad gostuje u Velikoj Gorici, ali uz nekoliko promjena u odnosu na ono što se moglo vidjeti u ranijem dijelu sezone.

Naime, Alkar je raskinuo ugovor s Amerikancem Georgom Brockom koji je zbog smrtnog slučaja u obitelji zatražio i dobio raskid, ali zato će debitirati Lovro Bašić koji se oporavio od ozljede koljena. U sinjskim redovima povratnički nastup imat će i Gabrijel Marić, dok će susret zbog ozljede propustiti Ivan Svalina.

– Gorica je posljednja u poretku, ali jasno je da ta pozicija nije realan odraz njene kvalitete, s obzirom na nekoliko iskusnih i provjerenih imena koje ima u svojim redovima. Kod nas više nema Brocka, ali Bašić je potpuno spreman i njemu ćemo dozirati minutažu, a vraća nam se i Marić koji nije na sto posto, ali će moći pomoći. Nadam se da ćemo pružiti dobru partiju i da su pehovi iza nas, kao i da će doći kraj velikoj seriji poraza – kazao je trener Alkara Luka Bujas.

Alkar na kontu ima tri pobjede, Gorica jednu manje, ali crni niz sinjske momčadi traje već osam prvenstvenih utakmica plus jednu u Kupu, tako da su bodovi od ogromne važnosti za obje momčadi. Utakmica se igra danas, s početkom u 18 sati.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.