Govori li Moukoko istinu o svojim godinama Nijemci tvrde da je ovo njegov pravi rodni list iz Kameruna

Njemački Bunte objavio je navodnu kopiju rodnog lista njemačkog i Borussijinog napadača Youssoufe Moukoka. Prema tom dokumentu, Moukoko ima 22 godine, a ne 18 kako tvrdi. Moukoko je rođen u Kamerunu, a u Njemačku se doselio 2014. godine. Tamošnji mediji i ranije su tvrdili kako je pronađen rodni lis…

Главная страница » Govori li Moukoko istinu o svojim godinama Nijemci tvrde da je ovo njegov pravi rodni list iz Kameruna

Njemački Bunte objavio je navodnu kopiju rodnog lista njemačkog i Borussijinog napadača Youssoufe Moukoka. Prema tom dokumentu, Moukoko ima 22 godine, a ne 18 kako tvrdi. Moukoko je rođen u Kamerunu, a u Njemačku se doselio 2014. godine. Tamošnji mediji i ranije su tvrdili kako je pronađen rodni list igrača rođenog 2000. godine i kako se on zove Yousouffa Mohamadou i navodno je Moukokov.

Podsjetimo, Moukoko je postao najmlađi profesionalni nogometaš u Njemačkoj sa 16 godina, a također je i u sastavu njemačke reprezentacije s kojom je bio na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Kataru. Na Mundijalu je dobrom igrom na sebe skrenuo pozornost najjačih europskih klubova, a krajem sezone postaje slobodan igrač jer mu tada istječe ugovor.

Odbio je produljenje kojim bi zarađivao šest milijuna eura godišnje jer mu to nije dovoljno. Njegovi agenti trude se izboriti za veću plaću od ponuđene i poručili su čelnicima Dortmunda da će Moukoko napustiti klub ne bude li igrao za godišnju plaću od barem sedam milijuna eura.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.