Hajduk prodaje veznjaka. Već je dva dana u Njemačkoj, pregovori su pri kraju?

ČINI SE da bi posao uskoro mogao biti objavljen.

Главная страница » Hajduk prodaje veznjaka. Već je dva dana u Njemačkoj, pregovori su pri kraju?

EMI SAHITI bi uskoro mogao napustiti Hajduk. Kako smo ranije pisali, veznjak Hajduka je na meti nekoliko klubova, ali čini se kako je njemački velikan HSV najbolje pozicioniran u pregovorima. Ako se nastavi ovim tempom, posao bi mogao biti gotov možda i do kraja tjedna.

Prije dva dana naši su izvori tvrdili kako Sahiti leti u Njemačku na pregovore s HSV-om, ali to nismo uspjeli potvrditi ni od strane Hajduka ni od strane HSV-a. Danas je to već, čini se, činjenica kojom barataju njemački mediji koji tvrde da je Sahiti već dva dana u Hamburgu na pregovorima s njemačkim klubom.

Iz Hajduka zasad nisu dali nijedan znak da se o transferu Sahitija uopće priča, ali tako Hajduk posluje otkako su u klub došli Lukša Jakobušić i Mindaugas Nikoličius kao ljudi koji određuju sportsku politiku pa ni to ne mora značiti da ono što Nijemci tvrde nije istina.  

Konkurencija bi mogla podići cijenu

Osim što potvrđuje ranije navode, njemački Abendblatt tvrdi i da su pregovori o odšteti počeli na cifri od milijun i pol eura, koliko iznosi i procjena Sahitijeve vrijednosti na Transfermarktu. Jučer smo pisali kako HSV nije sam te kako Sahitija žele još dva kluba, jedan iz talijanske Serie A i jedan iz Serie B.

Takva konkurencija, iako ista očito debelo zaostaje za HSV-om u pregovorima, itekako može dovesti do toga da odšteta bude znatno veća od one s kojom pregovori počnu, ali to je nešto za što jednostavno treba pričekati razvoj događaja u spomenutim pregovorima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.