Hajdukovci došli na Torcida kup. Navijači: Da mi Hajduk prvak bude, cili Split poludi

POGLEDAJTE snimku.

Главная страница » Hajdukovci došli na Torcida kup. Navijači: Da mi Hajduk prvak bude, cili Split poludi

CIJELA momčad Hajduka došla je danas na igralište Torcida kupa u Vukovarskoj ulici u Splitu. S tribina ih je pozdravilo nekoliko tisuća navijača, piše Dalmatinski portal, a mnogi su se željeli fotografirati s igračima. Na snimci se čuje kako navijači pjevaju: “Samo jednu želju imam, moj živote ludi, da mi Hajduk prvak bude, cili Split poludi.”

Podsjetimo, vrhunac dana bio je kada je predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić potvrdio da je Marko Livaja produljio ugovor do 2027. godine. “Hvala što ste došli, što nas pratite. Vjerojatno vas zanima tko dolazi. Ovaj prijelazni rok bit će malo drugačiji. Bit će veći izazov zadržati ove iznimne ljude nego nekoga dovesti. Prije sat vremena potpisali smo ugovor na pet godina s Markom Livajom”, rekao je Jakobušić.

“Hvala vam na velikom odazivu. Ponosan sam što sam dio ove ekipe i sretan zbog produljenja ugovora. Nadam se da će iduća sezona biti još uspješnija nego prošla”, izjavio je potom Livaja, kapetan i prošlosezonski najbolji strijelac SuperSport HNL-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.