Hrvatska večeras gostuje kod Poljske: izabranike izbornika Damira Mulaomerovića čeka izuzetno težak test

Košarkašku reprezentaciju Hrvatske početkom rujna čeka nastup na Eurobasketu (naša skupina igra se u Milanu), a prije toga i dva susreta pretkvalifikacija za Eurobasket 2025. Prvi test, izrazito težak, izabranici izbornika Damira Mulaomerovića imaju večeras kada su gosti Poljske u Varšavi (18.30 sat…

Главная страница » Hrvatska večeras gostuje kod Poljske: izabranike izbornika Damira Mulaomerovića čeka izuzetno težak test

Košarkašku reprezentaciju Hrvatske početkom rujna čeka nastup na Eurobasketu (naša skupina igra se u Milanu), a prije toga i dva susreta pretkvalifikacija za Eurobasket 2025.

Prvi test, izrazito težak, izabranici izbornika Damira Mulaomerovića imaju večeras kada su gosti Poljske u Varšavi (18.30 sati). Potom u nedjelju dočekuju Švicarsku u Opatiji. U našoj skupini E drugog kruga pretkvalifikacija još je i Austrija. Samo pobjednik skupine izborit će direktan plasman u kvalifikacije dok će ostale momčadi razigravati u trećem krugu pretkvalifikacija. U njemu će sudjelovati ukupno 12 momčadi, a tim putem će još četiri reprezentacije izboriti kvalifikacije za Eurobasket.  

– Poljska je vrlo nezgodna. U posljednje dvije pripremne utakmice Poljaci su pobijedili Gruziju i jaku Tursku, tako da nas sigurno čeka težak posao – rekao je Mulaomerović.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.