Hrvatski reprezentativac Goran Filipović prešao iz Cedevite Junior u španjolskog drugoligaša Leyma Corunu

Hrvatski košarkaški reprezentativac Goran Filipović (26) prešao je iz zagrebačke Cedevite Junior u španjolskog drugoligaša Leyma Coruñu, priopćio je u petak klub sa sjevera Španjolske. Filipović, koji igra na poziciji razigravača, “ističe se liderstvom te upravljanjem i kontrolom vremena tijekom uta…

Главная страница » Hrvatski reprezentativac Goran Filipović prešao iz Cedevite Junior u španjolskog drugoligaša Leyma Corunu

Hrvatski košarkaški reprezentativac Goran Filipović (26) prešao je iz zagrebačke Cedevite Junior u španjolskog drugoligaša Leyma Coruñu, priopćio je u petak klub sa sjevera Španjolske.

Filipović, koji igra na poziciji razigravača, “ističe se liderstvom te upravljanjem i kontrolom vremena tijekom utakmica što nam je kjučan aspekt u nadolazećoj sezoni”, naveo je klub iz pokrajine Galicije.

Izbornik hrvatske reprezentacije Damir Mulaomerović uvrstio je u srijedu Filipovića na popis 16 igrača koji se pripremaju za nastup na Europskom prvenstvu od 1. do 18. rujna.

Igrač ponikao u Splitu prošle je sezone za Cedevitu zabijao prosječno 13.2 koševa po utakmici uz 5.5 asistencija. Nastupao je i za BiH prvoligaša Široki te rumunjskog prvoligaša Craiovu.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.