Hrvatski trener nakon velikog rezultata protiv Reala: ‘Pričao sam s Ancelottijem, rekao mi je da smo zaslužili pobijediti‘

Nogometaši ukrajinskog Šahtara bili su na korak do velike pobjede. Zatresla je momčad hrvatskog stručnjak Igora Jovićevića mrežu Real Madrida u 46. minuti preko Oleksandra Zubkova i držala tu prednost sve do pete minute sudačke nadoknade kada se ukazao Antonio Rüdiger i na stadionu u Varšavi postavi…

Главная страница » Hrvatski trener nakon velikog rezultata protiv Reala: ‘Pričao sam s Ancelottijem, rekao mi je da smo zaslužili pobijediti‘

Nogometaši ukrajinskog Šahtara bili su na korak do velike pobjede. Zatresla je momčad hrvatskog stručnjak Igora Jovićevića mrežu Real Madrida u 46. minuti preko Oleksandra Zubkova i držala tu prednost sve do pete minute sudačke nadoknade kada se ukazao Antonio Rüdiger i na stadionu u Varšavi postavio konačnih 1:1.

Nakon utakmice ponosan je na svoje igrače bio hrvatski trener, pišu Sportske novosti.

“Malo sam stariji od svojih igrača i nešto sam duže u nogometu. Oni su uzrujani i tužni, ali ako si tužan jer nisi pobijedio Real Madrid, to znači da smo na dobrom putu. Projekt koji smo započeli prije tri mjeseca nije ni izgledao kao projekt, a sada se ravnopravno borimo s najboljim klubom na svijetu i to je zasluga igrača. Uživao sam u svakoj sekundi utakmice, gledajući kako se ovi dečki bore. To je ono o čemu sam pričao – u ovako teško vrijeme, oni se bore za čitav ukrajinski narod. Krenuli smo od nule i postali heroji. Ovo su za mene heroji. Sada imam osjećaj da smo izgubili dva boda i to je istina. Frustrirajuće je kad primiš gol u zadnjim sekundama. Ovo je naša najbolja igra, apsolutno najbolja u posljednja tri mjeseca otkako smo krenuli s novim projektom”, rekao je u uvodu nakon utakmice Jovićević pa otkrio na što je najponosniji nakon jednog takvog nastupa svoje momčadi:

“Na igru igrača, odnos prema utakmici i razinu koju je momčad prikazala. Projekt ide dalje, a nastavlja se i borba u Ligi prvaka.”

Nakon susreta Igor je viđen u razgovoru s Carlom Ancelottijem.

“Da, pričali smo. Po mom mišljenju, on je najbolji trener na svijetu. Želio bih dosegnuti njegovu razinu. Rekao mi je da smo zaslužili pobijediti. I volio bih se zadržati u tom trenutku, kada čujete da jedan od najboljih kaže da smo zaslužili pobjedu i kad vidite da mu se sviđa kako ste igrali. To je motivacija za sve igrača, za klub i sve ljude koji rade s nama. Riječ je o apsolutnom ponosu”, zaključio je Jovićević.

Nekoliko je riječi nakon utakmice s medijima podijelio i sam Ancelotti.

“Nismo igrali dobro, ali ova momčad nikada ne odustaje. Kvalificirali smo se među 16 najboljih u noći koja je izgledala loše. Stoga, barem je taj dio pozitivan. S njihovim pogotkom je situacija postala još teža za nas. Stvarno smo igrali loše, ali i takve se stvari događaju u nogometu. Samo momčad koja prođe u nokaut fazu može osvojiti Ligu prvaka, a mi smo već tamo. Teško je pobijediti ovu momčad”, poručio je trener Reala.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.