Hrvatsku je na Gripama bodrila legenda Hajduka, a i as ‘žutih‘ čiju su odjevnu kombinaciju baš svi komentirali

U dobroj atmosferi na splitskim Gripama reprezentacija Hrvatske koja je po prvi put nastupila u domu ‘žutih‘ poslije 25 godina slavila je protiv Austrije 84:74. Povratak reprezentacije u obnovljeni hram splitske košarke nakon četvrt stoljeća došli su uživo vidjeti i mnoga poznata lica. Stigao je tak…

Главная страница » Hrvatsku je na Gripama bodrila legenda Hajduka, a i as ‘žutih‘ čiju su odjevnu kombinaciju baš svi komentirali

U dobroj atmosferi na splitskim Gripama reprezentacija Hrvatske koja je po prvi put nastupila u domu ‘žutih‘ poslije 25 godina slavila je protiv Austrije 84:74.

Povratak reprezentacije u obnovljeni hram splitske košarke nakon četvrt stoljeća došli su uživo vidjeti i mnoga poznata lica. Stigao je tako osvjedočeni ljubitelj košarke gradonačelnik Splita Ivica Puljak kao i njegov prvi pomoćnik dogradonačelnik Antonio Kuzmanić. Uz njega na Gripama smo vidjeli i legendu Hajduka Milana Mikija Rapaića. Susret su došli pogledati i igrači Splita. Zajedno su na tribini sjedili bivši (nadamo se i budući) reprezentativac Mate Kalajžić te Amerikanci Lewis Sullivan i Shannon Shorter.

Najveći je magnet za publiku bio Shorter. Mnogi su poželjeli napraviti selfie s njim, ali mnogi su također i komentirali njegovu odjevnu kombinaciju. Stigao je naime u rozoj trenerci zbog koje je svimao upao u oko, a Splićanima i Splićankama u pravilu treba i puno manje materijala da nekog komentiraju.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.