Huliganska divljanja širom Europe: kaos u Eindhovenu, prekidi u Beogradu, umalo smrt u Rumunjskoj

Utakmicu PSV-a i Züricha u Eindhovenu, koja počinje u 21 sat, zasad obilježava nasilna uvertira na ulicama nizozemskog grada gdje su se sukobili navijači tih klubova, a brojne policijske snage na ulicama ukazuju kako stvari polako izmiču kontroli. Društvenim mrežama šire se slike letećih stolica na…

Главная страница » Huliganska divljanja širom Europe: kaos u Eindhovenu, prekidi u Beogradu, umalo smrt u Rumunjskoj

Utakmicu PSV-a i Züricha u Eindhovenu, koja počinje u 21 sat, zasad obilježava nasilna uvertira na ulicama nizozemskog grada gdje su se sukobili navijači tih klubova, a brojne policijske snage na ulicama ukazuju kako stvari polako izmiču kontroli.

Društvenim mrežama šire se slike letećih stolica na ulicama, a sličan uvod u dvoboj bio je i prošlog tjedna u Švicarskoj kada je PSV u konačnici protutnjao Zürichom s 5-1.

U Nizozemsku je doputovalo oko 1200 navijača švicarskog kluba.

Nerede pogledajte OVDJE.

Utakmica Konferencijske lige između Cluja i praške Slavije u Rumunjskoj prekinuta je u 26. minuti. Vozilo hitne pomoći ušlo je na teren i krenulo prema tribini gdje je jednom gledatelju pozlilo, a kako pišu rumunjski mediji, provedena je i reanimacija, ali stanje navijača nije poznato.

Prekid je trajao ukupno 15 minuta, a navijač je, kako javljaju tamošnji mediji, hitno prevezen u bolnicu.

Susret je nakratko prekinut i u Beogradu na utakmici između Partizana i Kölna. Navijači su prvu bakljadu napravili u 20. minuti zbog čega je utakmica prekinuta na nekoliko minuta, a uslijed nove bakljade i gustog dima u 32. minuti, sudac je povukao igrače s terena i ponovno prekinuo susret, koji je ipak ponovno nastavljen uz objavu spikera da će treći prekid značiti i prekinutu utakmicu bez nastavljanja.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.