I Srbija se klanja Modriću: pročitajte hvalospjeve nakon fantastične predstave protiv Liverpoola

U trijumfu Real Madrida protiv Liverpoola (5:2) na Anfieldu u sinoćnjem srazu osmine finala Lige prvaka pogotke za kraljevski klub zabijali su Vinicius Jr., Karim Benzema i Eder Militão, ali svijet danas priča samo o jednom igraču – Luki Modriću. Najprije su ga domaći navijači ispratili aplauzom, a…

Главная страница » I Srbija se klanja Modriću: pročitajte hvalospjeve nakon fantastične predstave protiv Liverpoola

U trijumfu Real Madrida protiv Liverpoola (5:2) na Anfieldu u sinoćnjem srazu osmine finala Lige prvaka pogotke za kraljevski klub zabijali su Vinicius Jr., Karim Benzema i Eder Militão, ali svijet danas priča samo o jednom igraču – Luki Modriću.

Najprije su ga domaći navijači ispratili aplauzom, a dan kasnije novinski portali bili su puni hvalospjeva na račun našeg kapetana, a Hrvatu su se naklonili i susjedni mediji – prenose Sportske novosti.

Pozdrav od penzionera: Volio bih da sam “mrtav” kao Luka Modrić – pisalo je na Sportalu.rs.

– Bez obzira na to što su Vinicius i Benzema postigli po dva gola i svaka im čast na tome, glavna figura u ovoj utakmici bio je Modrić. Ljudi moji, takva lakoća igranja nogometa u njegovim nogama je nepodnošljiva. I mlađima od njega, fizički snažnijima, bržima… On se poigravao sa svojim rivalima. Stoga, ako čuvena himna Liverpoola govori “Nikad nećete hodati sami”, Luka je, hodao sam na Anfieldu i na kultnom stadionu postavio zastavu: “Pozdrav od penzionera” – divio se autor teksta 37-godišnjem Modriću kojemu na kraju sezone ističe ugovor s Realom. Mnogi zagovaraju produljenje ugovora na još jednu godinu.

– Kako ga je samo bilo lijepo gledati kako dominira i stavlja ruku na usta onima koji ga kritiziraju. Zamislite, samo jedan dan uoči utakmice osmine finala Lige prvaka on kaže slijedeće:

– Prije svake utakmice govore: Modrić mora u penziju, Benzema je ovakav i onakav, Ponavljaju da smo mrtvi… – a onda napravi ovakav dar-mar – zaključio je autor sa Sportala.rs, a onda je na ALO.rs osvanuo naslov:

KAO BRZI VLAK Godine su samo broj: Modrić ponizio mladog Srbina

Odnosio se pak ovaj članak na trenutak prije petog pogotka kad je Modrić oduzeo ‘‘ničiju loptu‘‘ na sredini terena i sjurio se prema golu. Pokušao ga je uhvatiti 18-godišnji Španjolac sprskih korijena Stefan Bajčetić, ali je Modrić prošao pored njega kao parni stroj. Dodao je zatim za Vinicusa, ovaj proslijedio Benzemi i semafor je pokazao konačnih 5:2.

– Ova rapsodija Luke Modrića trajat će kako stoje stvari, dok on bude želio. Može on peglati, orati, slikati na terenu tko zna još koliko. Jer on je mastermind. Nogometni poeta. A, takvih je danas malo. Vrsta u izumiranju, nažalost. Nogometni Houdini, mađioničar kojeg žele ugasiti, a on i dalje sipa magiju i maže pjenu na usta bijesnim psima.

Toliko od mene, hvala i dođite nam opet – stajao bi naslov u romanu Luke Modrića o ovoj utakmici.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.