Ibrahimović: Vrlo dobro znam za što je Rebić sposoban

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ dao je intervju za Milan TV.

Главная страница » Ibrahimović: Vrlo dobro znam za što je Rebić sposoban

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ dao je intervju za Milan TV u kojem je govorio o svojoj karijeri. Pritom je odbacio navode da je egocentričan napadač, istaknuo da uvijek stoji na raspolaganju momčadi tražeći najbolja rješenja za nju, ali dodao i da ima urođen instinkt za gol. Prisjetio se i gola koji je zabio odvezanom kopačkom na asistenciju Ante Rebića.

“Želim pomoći na bilo koji način, takva sam osoba. Nemam veliki ego, ne želim sve sam raditi. Tu sam da bih Milanu dao sve i pomogao suigračima da budu bolji, uspješni i da shvate što rade”, rekao je Ibrahimović, najstariji asistent za Milanov gol.  

“To je rekord za starce, ja se osjećam mladim. Najvažnije je pobijediti u utakmici, a ja ću napraviti sve za svoj tim. Napravim li to kao najstariji, i to je isto u redu. Asistencija je jednako važna kao i gol. Postoje igrači koji više gledaju gol, tako se ne postaje kompletan igrač. Kompletan si kad uspiješ suigrače podići na višu razinu”, istaknuo je 41-godišnji napadač.

Opisao gol s razvezanom kopačkom

U razgovoru je prokomentirana situacija iz Milanove utakmice protiv Lazija kad je Ibrahimović s jednom razvezanom kopačkom krenuo u trk prema Lazijevom golu, a onda prihvatio asistenciju Ante Rebića i zabio.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ TAJ GOL

“Vezao sam kopačku i stao u pola radnje jer sam vidio da se razvija akcija koja bi mogla dovesti do gola. Napadač sam, utrčao sam u prostor prema golu. Vrlo dobro znam za što je Ante sposoban, dao mi je savršenu loptu. Nije bilo teško zabiti, ali samo zato što sam rano potrčao jer sam vidio da se razvija šansa pa se našao na pravom mjestu za laganu završnicu”, rekao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.