Igrači Milana dobili posebne poklone, Ante Rebić bio je oduševljen: pogledajte kakve će bijesne aute voziti aktualni prvaci Italije

Aktualni prvaci Italije, nogometaši Milana, dobili su posebne poklone od svog sponzora BMW-a. Automobilski div dao je Anti Rebiću i ostatku ekipe nove autobomobile na korištenje, a ključeve u ruke kapetanu Davideu Calabriji i ostalim igračima predao je Massimiliano Di Silvestre, direktor BMW Italia….

Главная страница » Igrači Milana dobili posebne poklone, Ante Rebić bio je oduševljen: pogledajte kakve će bijesne aute voziti aktualni prvaci Italije

Aktualni prvaci Italije, nogometaši Milana, dobili su posebne poklone od svog sponzora BMW-a.

Automobilski div dao je Anti Rebiću i ostatku ekipe nove autobomobile na korištenje, a ključeve u ruke kapetanu Davideu Calabriji i ostalim igračima predao je Massimiliano Di Silvestre, direktor BMW Italia.

“Uvijek kažemo da je BMW Grupa drugačija od drugih jer imamo vrlo ambiciozan cilj: postojimo da bismo pokrenuli tijelo, srce i um. I danas smo ovdje s vama jer već dvije godine dijelimo tu ambiciju, kroz naše izvanredne proizvode, kao što je novi BMW XM koji eksluzivno vidite danas, koji utjelovljuje našu viziju mobilnosti budućnosti i vas kroz emocije koje nogomet može izraziti na najvišoj razini”, rekao je Di Silvestre.

Rebić je bio očigledno oduševljen svojim poklonom, a kako je izgledalo uručivanje vrijednih poklona prvacima Italije pogledajte u nastavku.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.