Inter traži zamjenu za stopera Milana Škriniara: na meti su Akanji iz dortmunske Borussije i Bremer iz Torina

Inter traži zamjenu za stopera Milana Škriniara za kojeg se očekuje da će napustiti klub. Za Škriniara je zainteresiran Paris Saint-Germain koji je već poslao neke ponude, a očekuje se da će ih biti još, objavili su talijanski mediji. Inter se stoga okrenuo Manuelu Akanjiju iz Borussije Dortmund. Ak…

Главная страница » Inter traži zamjenu za stopera Milana Škriniara: na meti su Akanji iz dortmunske Borussije i Bremer iz Torina

Inter traži zamjenu za stopera Milana Škriniara za kojeg se očekuje da će napustiti klub. Za Škriniara je zainteresiran Paris Saint-Germain koji je već poslao neke ponude, a očekuje se da će ih biti još, objavili su talijanski mediji. 

Inter se stoga okrenuo Manuelu Akanjiju iz Borussije Dortmund. Akanji nije produžio ugovor s Borussijom koji ističe sljedećeg ljeta i vjeruje se da će klub iz Dortmunda tražiti odštetu od 30 milijuna eura.

No, Interu neće biti lako dovesti Akanjija jer postoji interes Juventusa, Arsenala i Manchester Uniteda, no zasad je Inter u maloj prednosti u odnosu ostale kandidate. 

Osim sa Akanjijem Inter se povezuje sa Torinovim igračem Gleisonom Bremerom, koji je proglašen za najboljeg braniča u Serie A u protekloj sezoni.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.