Ivan Perišić već oduševljava Engleze: ‘Uvijek je bio briljantan igrač, pokriva cijeli teren‘

Ivan Perišić (33) još hvala pravi zalet u dresu Tottenhama, ali već je opravdao dolazak u London. U ukupno 371 minuti koliko je dobio u sedam nastupa za Spurse, hrvatski je reprezentativac kao lijevi bočni upisao već tri asistencije. Uz pregršt pohvala. Jamie Redknapp rekao je za Sky Sports da je st…

Главная страница » Ivan Perišić već oduševljava Engleze: ‘Uvijek je bio briljantan igrač, pokriva cijeli teren‘

Ivan Perišić (33) još hvala pravi zalet u dresu Tottenhama, ali već je opravdao dolazak u London. U ukupno 371 minuti koliko je dobio u sedam nastupa za Spurse, hrvatski je reprezentativac kao lijevi bočni upisao već tri asistencije. Uz pregršt pohvala. Jamie Redknapp rekao je za Sky Sports da je stvarno impresioniran Perišićem, prenose Sportske novosti.

“Davno mi je zapeo za oko, kad je došao na scenu u Hrvatskoj”, rekao je Redknapp. “Uvijek je bio briljantan igrač, a Hrvatska je dala toliko dobrih igrača u prošlosti. On igra na toj lijevoj strani, pokriva cijeli teren, a očito ga trener Conte jako dobro poznaje. Voli se suočavati sa suparnicima u igri jedan na jedan. Savladao je tu tehniku driblinga na sjajan način. Došao je u klub besplatno, a briljantan je igrač.”

Perišić je za sinoćnju predstavu u Daily Mailu dobio ocjenu Perišić 6,5. Više od toga dobila su samo tri igrača Tottenhama, tri napadača: Richarlison 8, Kane i Son po 7.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.