Ivica Tucak: Enormnom željom i srcem uspjeli smo iščupati ovaj bod

Zadovoljan izborenim remijem bio je izbornik reprezentacije Ivica Tucak. – Enormnom željom i srcem uspjeli smo iščupati ovaj bod, iako smo gotovo cijelo vrijeme bili u minusu. Vidio se grč u našoj igri, ali to ne mogu zamjeriti igračima. Prva je utakmica i ruke su teške. Koncepcijski smo bili dobri,…

Главная страница » Ivica Tucak: Enormnom željom i srcem uspjeli smo iščupati ovaj bod

Zadovoljan izborenim remijem bio je izbornik reprezentacije Ivica Tucak.

– Enormnom željom i srcem uspjeli smo iščupati ovaj bod, iako smo gotovo cijelo vrijeme bili u minusu. Vidio se grč u našoj igri, ali to ne mogu zamjeriti igračima. Prva je utakmica i ruke su teške. Koncepcijski smo bili dobri, puno smo napravili za vrijeme utakmice

Pomlađena Hrvatska ostvarila je dobar rezultat na otvaranju protiv srebrnih s Olimpijskih igara u Tokiju.

– Promašivali smo, ali veseli me volja i želja koje su dečki pokazali. Da smo dobili ili izgubili ovu utakmicu, svejedno, jer ovo je tek početak turnira. Dvije utakmice još su pred nama. Ovo je veliko iskustvo za igrače – zaključio je Tucak.

Riječ je imao i kapetan Ivan Krapić.

– Bilo je tvrdo i teško, pogotovo u prvoj četvrtini. Razumljivo je to s obzirom da imamo toliki broj debitanata i mladih igrača. Čim smo se pribrali u nastavku, vratili smo se u utakmicu. Većinu vremena smo lovili rezultat, ali ni u jednom trenutku se nismo predali. Na kraju smo dobili i šansu za pobjedu. Žao nam je što je nismo iskoristili i pobijedili. Imamo taj bod i okrećemo se novim utakmicama.

Pred „barakudama” su još dvije utakmice u kojima će se odlučivati o prvom mjestu u skupini.

– Nervozno smo ušli u utakmicu. Nije se lako vraćati cijelo vrijeme. Na kraju smo izvukli remi i sada trebamo dalje maksimalno nastaviti jer te će utakmice donijeti odluku. Sada sve ovisi o gol-razlici – kazao je Luka Bukić.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.