Ivica Tucak najavio četvrtfinalni ogled sa Srbijom: ‘Moramo prvenstveno misliti o nama, da budemo pravi i na visokom nivou‘

Hrvatske vaterpoliste u srijedu (16 sati) u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Budimpešti očekuje jedan od favorita za naslov prvaka reprezentacija Srbije. “Moramo prvenstveno misliti o nama, da budemo pravi i na visokom nivou kakav je potreban za jednu tako važnu utakmicu protiv takvog protivnika….

Главная страница » Ivica Tucak najavio četvrtfinalni ogled sa Srbijom: ‘Moramo prvenstveno misliti o nama, da budemo pravi i na visokom nivou‘

Hrvatske vaterpoliste u srijedu (16 sati) u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Budimpešti očekuje jedan od favorita za naslov prvaka reprezentacija Srbije.

“Moramo prvenstveno misliti o nama, da budemo pravi i na visokom nivou kakav je potreban za jednu tako važnu utakmicu protiv takvog protivnika. Do sada je sve u najboljem redu i ja vjerujem da ćemo tako dočekati utakmicu”, izjavio je hrvatski izbornik Ivica Tucak.

Srbija je s tri pobjede u skupini izborila izravan plasman u četvrtfinale, a Hrvatska, koja je bila druga u svojoj skupini, za plasman u četvrtfinale morala je u osmini finala pobijediti Gruziju. 

Hrvatski reprezentativac Ante Vukičević napominje da sve reprezentacije koje su u četvrtfinalu pretendiraju na medalju: “Tako ako želiš pobijediti u četvrtfinalu moraš dobiti ekipe poput Srbije, Mađarske, Italije, Grčke…Iako je za mnoge naše igrače ovo prvi veliki turnir imamo kvalitetu i iz utakmice u utakmicu igramo bolje, te se bolje slažemo. Nadam se da ćemo nastaviti s dobrom energijom i pobijediti Srbiju”.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.