Ivica Zubac produžio ugovor s Clippersima, zaradit će ogromnih 33 milijuna dolara

Hrvatski reprezentativac Ivica Zubac dogovorio je produljenje ugovora s Los Angeles Clippersima na još tri godine za što će dobiti 33 milijuna dolara, javlja ESPN pozivajući se na košarkaševe agente Jeffa Schwartza i Mikea Lindemana iz Excel Sportsa. Clippersi su ranije odbili timsku opciju vrijednu…

Главная страница » Ivica Zubac produžio ugovor s Clippersima, zaradit će ogromnih 33 milijuna dolara

Hrvatski reprezentativac Ivica Zubac dogovorio je produljenje ugovora s Los Angeles Clippersima na još tri godine za što će dobiti 33 milijuna dolara, javlja ESPN pozivajući se na košarkaševe agente Jeffa Schwartza i Mikea Lindemana iz Excel Sportsa.

Clippersi su ranije odbili timsku opciju vrijednu 7.5 milijuna dolara iz Zubčevog ugovora što je otvorilo put za dugoročniji, i vrjedniji, dogovor s hrvatskim centrom.

Zubac (25) je od dolaska u Clipperse iz LA Lakersa 2019. većinom igrao u prvoj postavi. U četiri sezone s Clippersima Zubac je u prvoj postavi igrao u 204 od 246 utakmica.

Iza njega je najproduktivnija sezona u NBA u kojoj je po utakmici zabijao 10.3 koševa uz prosječno 8.5 skokova, 1.6 asistencija i 1 blok. Također je imao šut iznad 61 posto iz igre  treću godinu zaredom.

Ova sezona je za Zubca, kojeg su LA Lakersi izabralli kao 32. na draftu 2016., sedma u NBA.

On je drugi igrač Clippersa koji je potpisao produljenje priključivši se tako Robertu Covingtonu.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.