Iz dortmundske Borussije demantirali dolazak Cristiana Ronalda: ‘Nikakav kontakt po tom pitanju ne postoji, možete zaboraviti na taj transfer‘

Hans-Joakim Vacke, izvršni direktor dortmundske Borussije, odagnao je mogućnost da će portugalska nogometna super zvijezda Cristiano Ronaldo doći u klub iz Dortmunda. Njemački Bild i britanski Sky Sport posljednjih su se dana raspisali kako se Cristiano Ronaldo sam nudi dortmundskoj Borussiji, nakon…

Главная страница » Iz dortmundske Borussije demantirali dolazak Cristiana Ronalda: ‘Nikakav kontakt po tom pitanju ne postoji, možete zaboraviti na taj transfer‘

Hans-Joakim Vacke, izvršni direktor dortmundske Borussije, odagnao je mogućnost da će portugalska nogometna super zvijezda Cristiano Ronaldo doći u klub iz Dortmunda.

Njemački Bild i britanski Sky Sport posljednjih su se dana raspisali kako se Cristiano Ronaldo sam nudi dortmundskoj Borussiji, nakon što je već određeno vrijeme nezadovoljan u svom klubu, Manchester Unitedu, kao i da su čelnici njemačkog kluba spremni na veliki transfer. No, jedan od vodećih ljudi Borussije demantirao je takvo što.

– Ideja o dolasku Cristiana Ronalda u naš klub je šarmantna. Osobno obožavam ga kao igrača, no morate znati da baš nikakav kontakt po tom pitanju ne postoji. To znači da možete zaboraviti na taj transfer – rekao je Vacke.

Premda se posljednjih mjeseci puno pričalo o mogućem odlasku Portugalca s Old Trafforda njegov trener Erik ten Hag tvrdi suprotno.

– Ne znam iz kojeg je razloga Ronaldo u stalnom fokusu medija i to u kontekstu odlaska. On je čvrsto u našim planovima za ovu sezonu i to je sve što mogu reći – izjavio je trener trenutačno posljednje momčadi na ljestvici engleske Premier lige.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.