Izbornik Mulaomerović najavio odlazak s klupe reprezentacije: ‘Osjećam odgovornost i činjenica je da nisam uspio‘

Izbornik košarkaške reprezentacije Hrvatske Damir Mulaomerović je nakon poraza od Finske u Berlinu u osmini finala Eurobasketa (86:94) najavio odlazak s klupe. – Ovo je vjerojatno bila moja zadnja utakmica kao izbornika. Osjećam odgovornost i činjenica je da nisam uspio. Dogovor sa Savezom sam ionak…

Главная страница » Izbornik Mulaomerović najavio odlazak s klupe reprezentacije: ‘Osjećam odgovornost i činjenica je da nisam uspio‘

Izbornik košarkaške reprezentacije Hrvatske Damir Mulaomerović je nakon poraza od Finske u Berlinu u osmini finala Eurobasketa (86:94) najavio odlazak s klupe.

– Ovo je vjerojatno bila moja zadnja utakmica kao izbornika. Osjećam odgovornost i činjenica je da nisam uspio. Dogovor sa Savezom sam ionako imao do kraja ovog Eurobasketa, ali i da je bio drugačiji otišao bih sam – kazao je Mulaomerović poslije eliminacije Hrvatske.

Prije turnira već su povlačenje iz reprezentacije najavili najiskusniji igrači Bojan Bogdanović (33) i Kruno Simon (37). Iduće veliko natjecanje za Hrvatsku u najboljem slučaju slijedi za tri godine, kad se igra idući Eurobasket, ako se na njega Hrvatska plasira jer je u borbu za nastup krenula iz pretkvalifikacija.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.