Jadranu i Jugu na domaćim bazenima stižu KPK i Mornar baš kao zagrijavanje za dugačku sezonu punu izazova

U razmaku od pola sata danas u akciju kreću naša dva najbolja vaterpolska kluba. Splitski Jadran prvo će u 18.30 sati kući otvoriti sezonu protiv korčulanskog KPK, a potom u 19 u Gružu Jug Adriatic osiguranje kreće u obranu naslova prvaka, prvi suparnik mu je Mornar Brodospas. Ishodi ovih dvaju utak…

Главная страница » Jadranu i Jugu na domaćim bazenima stižu KPK i Mornar baš kao zagrijavanje za dugačku sezonu punu izazova

U razmaku od pola sata danas u akciju kreću naša dva najbolja vaterpolska kluba. Splitski Jadran prvo će u 18.30 sati kući otvoriti sezonu protiv korčulanskog KPK, a potom u 19 u Gružu Jug Adriatic osiguranje kreće u obranu naslova prvaka, prvi suparnik mu je Mornar Brodospas.

Ishodi ovih dvaju utakmica ne bi trebali biti upitni, baš kao i protekle sezone s nestrpljenjem će se čekati okršaji Juga i Jadrana u svim mogućim natjecanjima, Prvenstvu Hrvatske, Kupu, Regionalnoj ligi, a tko zna, možda i u Ligi prvaka.

Jugaši su unutra, zagrebačka Mladost već je krenula s prvim krugom kvalifikacija, a potom će se kao viceprvak Hrvatske u kvalifikacije uključiti i Jadran. Ali prvo, danas ih čeka KPK.

 – Spremni smo i motivirani, jedva čekam početak nove sezone – kratko i jasno je poručio Jerko Marinić Kragić, jedan od junaka hrvatske reprezentacije, prvaka Europe na netom završenom Euru u Spaladium Areni.

Eto prilike svima onima koji nisu našli mjesto u Spaladiumu da vide dio svojih ljubimaca u Splitu, u bazenu na Poljudu u 18.30 ili u Gružu od 19 sati.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.