Japanci optimisti uoči okršaja s Hrvatskom: ‘Mislim da imamo veliku priliku za proboj u četvrtfinale‘

Hrvatska je odlična, ali i mi imamo sjajnu momčad, rekao je japanski nogometni reprezentativac Daichi Kamada uoči dvoboja osmine finala Japana i Hrvatske na svjetskom prvenstvu. Ta se utakmica igra u ponedjeljak, s početkom u 16 sati, a Japanci ne namjeravaju stati na pobjedama u skupini protiv Njem…

Главная страница » Japanci optimisti uoči okršaja s Hrvatskom: ‘Mislim da imamo veliku priliku za proboj u četvrtfinale‘

Hrvatska je odlična, ali i mi imamo sjajnu momčad, rekao je japanski nogometni reprezentativac Daichi Kamada uoči dvoboja osmine finala Japana i Hrvatske na svjetskom prvenstvu.

Ta se utakmica igra u ponedjeljak, s početkom u 16 sati, a Japanci ne namjeravaju stati na pobjedama u skupini protiv Njemačke i Španjolske.

„U jako teškoj skupini, koju su mnogi nazvali skupinom smrti, mi smo osvojili prvo mjesto. To nešto govori. Igramo protiv Hrvatske koja ima odlične igrače i odlična su momčad, ali i mi smo sjajni. Mislim da imamo veliku priliku za proboj u četvrtfinale. Moramo se još jednom svi zajedno boriti kao jedan i pozitivan bi rezultat tada mogao doći“, najavio je Kamada. S njim se slaže suigrač Takuma Asano, koji je postigao pobjednički pogodak protiv Njemačke (2-1).

„Nekako osjećam da tek sada počinje prvenstvo. Mi još uvijek nismo ispunili naš cilj. Nikada Japan nije igrao u četvrtfinalu svjetskog prvenstva i želimo to promijeniti. Siguran sam da ćemo protiv Hrvatske odigrati najbolje što znamo i možemo. Od nas se može očekivati maksimum“, rekao je Asano.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.