Je li Barcelona u 92. minuti protiv Intera oštećena za kazneni udarac?

SITUACIJA je izazvala burne reakcije iz Barcelone.

Главная страница » Je li Barcelona u 92. minuti protiv Intera oštećena za kazneni udarac?

NOGOMETAŠI Intera pobijedili su Barcelonu u derbiju 3. kola Lige prvaka rezultatom 1:0, ali Katalonci se ne mire s porazom jer smatraju da su oštećeni za kazneni udarac u 92. minuti utakmice. Denzel Dumfries je nespretno reagirao u jednom duelu i desnom rukom s glave skinuo loptu Fatiju u kaznenom prostoru.

Video: Arena Sport

Skočili su svi iz Barcelone, skočila je klupa na čelu s trenerom Xavijem, ali slovenski sudac Slavko Vinčić se nije oglasio. Ako se uzme u obzir da je Vinčić možda bio tako pozicioniran na terenu da ne vidi situaciju, postavlja se pitanje zašto se iz VAR sobe nitko nije oglasio čak ni da provjeri situaciju.

Xavi prozvao suce

Ovaj poraz Barcelone potresao je trenera Xavija Hernandeza pa je Španjolac na presici žestoko udario po sucima utakmice. Njih, naime, vidi kao odgovorne za poraz.

“Ljut sam zbog situacije u kojoj smo se trebali vratiti u život. To je nepravda. Već sam ranije rekao da suci moraju dati objašnjenja za svoje odluke. Ništa ne razumijemo. Sudac bi morao govoriti nakon utakmice i reći zašto je nešto dosudio”, rekao je Xavi nakon utakmice pa dodao:

“Ne bih ja trebao govoriti u ime odluke koju nisam donio. Za mene je to vrlo jasno igranje rukom. Zato smatram da se radi o nepravdi. Bili smo bolji, ali to nije bilo dovoljno.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.