Je li sapunici konačno došao kraj? Izgleda da Halilhodžić ipak napušta klupu Maroka, i to zbog obećanja koje je predsjednik Saveza dao navijačima

Vodstvo nogometnog saveza Maroka odlučilo je prekinuti suradnju s BiH stručnjakom Vahidom Halilhodžićem, prenosi Hisport, a L‘Equipe je to potvrdio. 70-godišnji Bosanac na klupi je reprezentacije od 2019. godine. Pod njegovim vodstvom Marokanci su ostvarili 20 pobjeda i 7 puta remizirali u 30 utakmi…

Главная страница » Je li sapunici konačno došao kraj? Izgleda da Halilhodžić ipak napušta klupu Maroka, i to zbog obećanja koje je predsjednik Saveza dao navijačima

Vodstvo nogometnog saveza Maroka odlučilo je prekinuti suradnju s BiH stručnjakom Vahidom Halilhodžićem, prenosi Hisport, a L‘Equipe je to potvrdio. 70-godišnji Bosanac na klupi je reprezentacije od 2019. godine. Pod njegovim vodstvom Marokanci su ostvarili 20 pobjeda i 7 puta remizirali u 30 utakmica, pišu Sportske novosti.

Službeno će ostavka biti formalizirana nakon povratka predsjednika Kraljevskog marokanskog nogometnog saveza Fuzija Lakje iz Tanzanije, gdje sudjeluje na sastanku Afričke nogometne konfederacije.

Prethodno je Halilhodžić radio za Nantes, Paris Saint-Germain, Trabzonspor, Dinamo, te reprezentacije Alžira, Japana i Obale Slonovače.

Maroka na Svjetsko prvenstvu Katar, tamo je trebao igrati u skupini kontra Vatrenih i Zlatka Dalića, ali to se očito neće dogoditi.

Kao glavni razlog za raskid ugovora navodi se obećanje koje je Fouzi Lekjaa dao navijačima, odnosno povratak velike zvijezde Hakima Ziyecha u reprezentaciju. Ziyech je u sukobu s Vahom, a navijači ga obožavaju i žele gledati u Kataru.

Vahu ugovor s Marokom veže do kraja 2023., zarađuje gotovo milijun eura godišnje i po svemu ga čeka bogata otpremnina. Natezanje oko Vahe i povratka Ziyecha traje već mjesecima, a Vaha bi otkaz dobio već davno da nije u pitanju tako velika otpremnina.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.