Jedan od najboljih nokautera u povijesti MMA-a preminuo u dobi od 38 godina

ANTHONY “RUMBLE” JOHNSON preminuo je u dobi od 38 godina.

Главная страница » Jedan od najboljih nokautera u povijesti MMA-a preminuo u dobi od 38 godina

MMA BORAC Anthony “Rumble” Johnson preminuo je u dobi od 38 godina. Od njega se na društvenim mrežama opraštaju drugi borci, uključujući i Daniela Cormiera, od kojeg je dvaput gubio u borbama za naslov u UFC-ovoj poluteškoj kategoriji. Johnson je imao status jednog od najboljih nokautera u povijesti MMA-a.

Borio se s bolešću o kojoj javnost nije mnogo znala

Johnson se dulje vrijeme borio s bolešću čiji detalji nisu otkriveni javnosti. U rujnu prošle godine trebao se boriti za naslov u Bellatoru, ali se povukao zbog zdravstvenog stanja. Posljednju borbu odradio je u svibnju prošle godine, kada je dobio Josea Augusta Barrosa.

Njegov agent Ali Abdelaziz prošlog je mjeseca u intervjuu za ESPN poručio: “Rumble ima zdravstvenih problema. Želim da se svi mole za njega. Molite se za Anthonyja. Nije dobro. Ima jak duh, ali molite se za njega.”

Johnson je oko svog zdravstvenog stanja posljednji put bio progovorio prije godinu dana: “Volio bih da vam mogu detaljno reći koliko sam bolestan. Trebaju mi vaše molitve i nadam se da ćemo se vidjeti u 2022. godini. Nikad se nisam ovako bojao u životu, ali ostao sam jak uz podršku prijatelja i obitelji.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.