Joković zabio 40 sekundi prije kraja: bod Jugašima kod izravnog konkurenta u borbi za plasman na Final 8

Bod Jugašima kod izravnog konkurenta u borbi za plasman na Final 8. Dobar rezultat, a jesu li oni, s obzirom na kretanje rezultata, zadovoljni nakon 9:9 kod Genesys OSC-a Redom, Marton Toth, kapetan domaćina, pogodio je za vodstvo na otvaranju 2. minute utakmice. Oslobodio se Matiasa Biljake, te os…

Главная страница » Joković zabio 40 sekundi prije kraja: bod Jugašima kod izravnog konkurenta u borbi za plasman na Final 8

Bod Jugašima kod izravnog konkurenta u borbi za plasman na Final 8. Dobar rezultat, a jesu li oni, s obzirom na kretanje rezultata, zadovoljni nakon 9:9 kod Genesys OSC-a?

Redom, Marton Toth, kapetan domaćina, pogodio je za vodstvo na otvaranju 2. minute utakmice. Oslobodio se Matiasa Biljake, te ostao jedan na jedan s Tonijem Popadićem. Jug je prvi pogodak postigao u prvim sekundama 5. minute, a nakon samo minutu i 51 sekundu igre od izjednačenja na 1:1, vodio s 3:1. Konstantinos Kakaris je prvi pogodio, zatim Marko Žuvela s igračem više, a nakon toga Toni Mozara. I onda, dvije sekunde prije kraja prve četvrtine, digao se nakon prekršaja na njemu kapetan Loren Fatović, te naciljao kroz šumu ruku domaćih gornji lijevi kut gola Martona Levaija za plus tri (4:1).

Niz Juga, a svoj post u napadu, domaćin je prekinuo nakon osam minuta i 31 sekundu igre. Vince Vigvari je realizirao igrača više. Zatim je dvije minute poslije isto uspio Attila Aranyi, te je Genesys OSC stigao na pogodak zaostatka. Ivan Vukojević je nakon primljenog trećeg pogotka, postigao peti za Jug Adriatic osiguranje.

Dvije i pol minute prije kraja druge četvrtine Popadić je obranio peterac Krisztianu Manherczu, 36 sekundi prije odmora Biljaka je realizirao igrača više za vodstvo 6:3. Novi peterac za domaćina iskoristio je Daniel Angyal. Jug je na poluvremenu imao plus dva nakon čega je krenulo domaćina koji je u zadnjoj četvrtini vodio s 9:7. Ipak, smogao je snage Jug za povratak. Fatović je realizirao igrača više, a Maro Joković, 40 sekundi do kraja, potpisao konačni rezultat.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.