Jones rekao Miočiću da se ostavi vatrogastva. Miočić: Uzet ću samo tjedan godišnjeg

ODGOVORIO je na prozivku koju mu je Jones uputio na konferenciji za medije.

Главная страница » Jones rekao Miočiću da se ostavi vatrogastva. Miočić: Uzet ću samo tjedan godišnjeg

JON JONES (35) vratio se borbama nakon više od tri godine i pobijedio Cyrila Ganea (32) u Las Vegasu na UFC-ovom eventu 285 osvojivši naslov prvaka teške kategorije. Odmah nakon borbe dao je izjavu u kavezu i poručio da je Stipe Miočić sljedeći protivnik s kojim se želi boriti. Borba bi se vjerojatno održala na ljeto. Na konferenciji za medije ponovo je govorio o Miočiću.

“S puno poštovanja ću sada reći ovo o Stipi. Ja bih posao vatrogasca na neko vrijeme ostavio sa strane na njegovom mjestu. Ponavljam, govorim to s poštovanjem. Znam da će moj cijeli svijet biti fokusiran samo na njega i to da ga pobijedim pa postanem najveći teškaš u povijesti”, rekao je Jones. Sada je stigao odgovor.

“Svi misle isto dok se ne nađu u svijetu boli. Ondje se stvari ne razvijaju kako bi oni htjeli. Ne znam je li Jones toga svjestan, ali ja sam vatrogasac cijelu svoju karijeru u UFC-u. Kako god, to nije njegova briga. Moje radno vrijeme? Ostaje sve kao što je sada. Nije mi to problem. U tjednu borbe ću uzeti godišnji odmor i to je to”, rekao je Miočić u podcastu kod Ariela Helwanija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.