Jug ide po bodove u Berlin: ‘gospari‘ su svjesni da su oni vrijedni zlata, dvostruko važni

Mađarski Ferencvaros je izgubio u Berlinu, i kad je tako, opća je mobilizacija u redovima Jug Adriatic osiguranja. Dodatno je stupanj pripravnosti u redovima hrvatskog prvaka povećan zbog poraza u derbiju domaćeg prvenstva u Poljudu od Jadrana prije četiri dana. Tko god u skupini ‘B’ želi na Final 8…

Главная страница » Jug ide po bodove u Berlin: ‘gospari‘ su svjesni da su oni vrijedni zlata, dvostruko važni

Mađarski Ferencvaros je izgubio u Berlinu, i kad je tako, opća je mobilizacija u redovima Jug Adriatic osiguranja. Dodatno je stupanj pripravnosti u redovima hrvatskog prvaka povećan zbog poraza u derbiju domaćeg prvenstva u Poljudu od Jadrana prije četiri dana.

Tko god u skupini ‘B’ želi na Final 8 europske Lige prvaka zna kako bodovi iz Berlina vrijede dvostruko. Jugaši u iduća dva kola igraju protiv trofejnog njemačkog kluba, Spandaua 04 (zadnje kolo prvog dijela, prvo drugog). Sa svih šest bodova, večeras iz Berlina, te potom protiv istog suparnika u Gružu, a zatim pobjedom kod kuće i protiv OSC-a, momčad Vjeka Kobešćaka bi se uvelike približila cilju. Izbacili bi iz igre i Spandau 04, te OSC.

Jug? Prije četiri dana slab u nastavku utakmice kod Jadrana, sa samo trojicom raspoloženih igrača. Trebat će u Njemačkoj i veći doprinos ostalih.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.