Kalinić: Da nema Hajduka u ligi, ne znam tko bi uopće dolazio na tribine

HAJDUK je za Novu godinu na svojoj platformi Hajduk TV izbacio posebnu novogodišnju emisiju, u kojoj su o klubu govorili Nikola Kalinić, Emir Sahiti, predsjednik Lukša Jakobušić te kapetan Lovre Kalinić.

Главная страница » Kalinić: Da nema Hajduka u ligi, ne znam tko bi uopće dolazio na tribine

HAJDUK je za Novu godinu na svojoj platformi Hajduk TV izbacio posebnu novogodišnju emisiju, u kojoj su o klubu pričali Nikola Kalinić, Emir Sahiti, predsjednik Lukša Jakobušić te kapetan Lovre Kalinić. “Realno, da nema Hajduka u ligi, ne znam tko bi dolazio uopće na tribine”, rekao je prvi golman Hajduka te naglasio da mu “nije nikakav problem biti kapetan jer ima sjajnu momčad”.

Kalinić je svojom izjavom o gledateljima aludirao na činjenicu da je Hajduk uvjerljivo najgledanija momčad u SuperSport HNL-u. Statistika na službenoj stranici lige kaže da je ove sezone Hajduk u prosjeku na stadionima pratilo 10.703 gledatelja po utakmici.

Dinamo je drugi na toj ljestvici sa 6911 gledatelja po utakmici. Poljud je ove sezone bio uvjerljivo najposjećeniji stadion, na koji dolazi 16.132 gledatelja u prosjeku po utakmici. Drugi je Maksimir, na kojem je u svakom kolu u prosjeku bilo 5643 gledatelja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.