Karim Benzema se putem društvenih mreža oprostio od francuske reprezentacije: ‘Ispisao sam svoju priču, a naš je zajednički put došao do kraja‘

Francuski nogometaš Karim Benzema putem društvenih mreža je objavio kako više neće igrati za francusku reprezentaciju, za koju je tijekom karijere skupio 97 nastupa i pritom postigao 37 pogodaka. Premda je u Lyonu, a pogotovo kasnije u madridskom Realu, ostvario impresivnu klupsku karijeru, kao repr…

Главная страница » Karim Benzema se putem društvenih mreža oprostio od francuske reprezentacije: ‘Ispisao sam svoju priču, a naš je zajednički put došao do kraja‘

Francuski nogometaš Karim Benzema putem društvenih mreža je objavio kako više neće igrati za francusku reprezentaciju, za koju je tijekom karijere skupio 97 nastupa i pritom postigao 37 pogodaka.

Premda je u Lyonu, a pogotovo kasnije u madridskom Realu, ostvario impresivnu klupsku karijeru, kao reprezentativac Francuske nije imao ni blizu toliko uspjeha. Nije bio član momčadi koja je 2018. godine postala svjetski prvak, a jedini trofej s Francuskom Benzema je osvojio 2021. godine (Liga nacija).

Zbog ozljede bedrenog mišića Benzema je otpao iz francuske reprezentacije uoči samog početka SP-a u Katru, gdje je Francuska u sjajnom i dramatičnom finalu poražena od Argentine. No, dok je turnir trajao Benzema se oporavio te se mogao priključiti momčadi tijekom nokaut faze.

Međutim, francuski izbornik Didier Deschamps nije želio odgovarati na pitanja hoće li vratiti napadača Reala, inače aktualnog osvajača Zlatne lopte, a i Benzema je u jednom trenutku, prije finalne utakmice, putem društvenih mreža jasno poručio – „nisam zainteresiran“.

Na kraju svega  Benzema je odlučio objaviti reprezentativni kraj, točno na svoj 35. rođendan, uz riječi „ispisao sam svoju priču, a naš je zajednički put došao do kraja“.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.