Karoglan: Hajduk uvijek igra na pobjedu. Puno smo bolji od Rijeke

TRENER Hajduka Mislav Karoglan najavio je susret s Rijekom u nedjelju od 15 sati na Rujevici u sklopu 11. kola SuperSport HNL-a.

Главная страница » Karoglan: Hajduk uvijek igra na pobjedu. Puno smo bolji od Rijeke

TRENER Hajduka Mislav Karoglan najavio je susret s Rijekom u nedjelju od 15 sati na Rujevici u sklopu 11. kola SuperSport HNL-a.

“Mi smo Hajduk i uvijek idemo po pobjedu”, rekao je Karoglan i prokomentirao stanje s nogometašima koji su se vratili s reprezentativne pauze. “Što se tiče reprezentativaca, prvo bih čestitao Livaji, Kaliniću, Čolini i Biuku na uspjesima, kao i ostalima koji su igrali za svoje reprezentacije. Određenih problema imamo i to će između ostalog krojiti sastav.”

Rijeka?

“Očekujem motiviranu Rijeku, koja će se boriti za svaki bod, ali idemo gore dobiti utakmicu. Uvijek je teško na Rujevici. Rijeka je imala dva tjedna s praktički cijelom momčadi na okupu i u tom smislu im je bilo lakše. Vjerujem da smo puno bolja momčad. Rijeka ima široki kadar, ali fokus je isključivo na nama.”

Koga neće biti u sastavu?

“Nema Sahitija zbog tri žuta, ovo drugo bih ostavio za sebe. Za Kalinića, Grgića i Simića je već iskomunicirano da ih nema zbog ozljeda.”

Koliko vam je teško raditi sa spoznajom da ste tu do Svjetskog prvenstva?

“Jedan dan ili tisuću dana, pristup i stav su uvijek isti. Za mene nema veće časti. Ja još nisam imao kiks, samo rezultatski protiv Istre.”

Što možete reći o vašem stožeru?

“Goran Karoglan je od prvog dana sa mnom u Zmijavcima. Imao je izuzetne rezultate, a ostatak je surađivao sa mnom u kadetima i juniorima. Ian Coll je nogometni trener, licenciran, ali njegova prvenstvena uloga je da vodi kondicijsku pripremu.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.